Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak, bunun yanısıra, kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumları kurmak ve işletmek amacıyla kurulan LÖSEV e yaptıkları güzel çalışmalarda dolayı, bir destek de Manavgat İzcilerinden geldi.
Türkiye'de her yıl 1000-1200 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıktığını belirten İlçe İzci Kurulu Başkanı Serkan KAPLAN, dar bütçeli ailelerde ebeveyni lösemili çocuk ile diğer çocukları arasında seçim yapmaya kadar zorlayan lösemi hastalığını tanıtmak, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmak ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmek amacıyla ilçemizdeki izci öğrencilerimize duyuru yapılarak LÖSEV adına 3406 ya boş mesaj atılarak 10 TL bağış yapılabileceği veya LÖSEV in internet sitesindeki Banka hesap numaralarına para yatırılabileceğini belirtti.
Bu bağışlarla izciliğin başkalarına her zaman yardımcı ve yararlı olma türesine uygun olarak çalıştıklarını, şimdiden bağış yapan herkese teşekkür eden KAPLAN, Çığır Koleji İzci Oymağının öğrenci ve velilerinin katılımıyla Okul Aile Birliğince 20 Aralık saat 10-14 arası Lösev yararına Kermes düzenleyecek olmasından dolayı mutluluğunu ifade ederek, faaliyetlerimize gönülden destek veren herkese teşekkür ederim dedi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!