Kafeler Caddesi olarak bilinen Hisar Caddesi'nde saat 22:00 sıralarında motosiklet, panelvan ve duran bir otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Aşağı hisar mahallesi Hisar caddesinde meydana gelen kazada, Ahmet Akdemir'in kullandığı 07 LG 653 plakalı motosiklet, solda ara sokağa dönen Ahmet Kalkan'ın kullandığı hafif ticari araca çarptı. Kazanın etkisiyle motosiklet savrularak, park halindeki 06 FC 8828 plakalı otomobilin altına girdi.
Kazada başında kaskı olmayan Ahmet Akdemir olay yerinde hayatını kaybetti.
Motosikletin arkasında bulunan Emrah Beyazer yaralandı. Çevrede bulunanların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. Yaralanan Emrah Beyazer'le birlikte hafif ticari araç sürücüsü Ahmet Kalkan ise kontrol amaçlı olarak Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Polis ekipleri tarafından haber verilmesiyle olay yerine gelen Ahmet Akdemir'in yakınları sinir krizi geçirerek feryat etti.
Ahmet Akdemir'in cenazesi savcının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!